Kelling Autoparts

Onze missie & visie

Kelling Autoparts houd zich bezig met levering van autoparts naar dealers, grossiers en autobedrijven. 
Wij leveren onder andere originele en oe-kwaliteits onderdelen. 
Met als doel het vergroten van uw omzet met volledig behoud van kwaliteit. 
Wij streven naar een eerlijke en prettige samenwerking waarin kwaliteit, klantvriendelijkheid en snelle levering bovenaan staan!. 

Voor vragen over producten of onderdelen kunt u contact met ons opnemen. 

Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn.

Kelling Autoparts

Missie

van Kelling Autoparts

Mede dankzij de groei die Kelling Autoparts het afgelopen jaar heeft gemaakt, kunnen wij focussen op de toekomst 
Zo proberen wij voorbereid te zijn en in te spelen op de veranderingen in de markt; dit onder andere door groei in voorraad en een snelle en correcte levering via onze vernieuwde webshop. 
Uiteraard is groeien van belang voor Kelling Autoparts, maar wij streven er vooral naar om u, als klant met de grootste zorgvuldigheid en kundigheid te informeren.Daarnaast willen wij u helpen om uw wens naar kwaliteitsproducten te vervullen.

Visie

van Kelling Autoparts

De visie van Kelling Autoparts is dat we ons in Nederland ( en Duitsland) inzetten voor een efficiënte manier van levering van auto-onderdelen. Kelling Autoparts staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten, correcte levering en persoonlijke aandacht voor u als klant. Ook hebben wij door vele jaren ervaring, kennis van wat u nodig heeft. Kelling Autoparts heeft sinds kort een webwinkel ontwikkeld om ervoor te zorgen dat voor iedere dealer, grossier en autobedrijf in Nederland deze service bereikbaar is. 

Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn.